i’m not a perfect girl , my hair doesn't always stay in place and i spill things a lot i’m pretty clumsy and sometimes i have a broken heart my friends and i sometimes fight . maybe some days nothing goes right . but when i think about and take a step back , i remember how amazing life truly is and that maybe . just maybe . i like being unperfect ..

doodle lagi ..

ITU SAJA UNTUK KALI INI . SANGAT BOSAN DAN SEDIH !
SEKIAN ..

lilo draw a doodle !

Assalamualaikum .. hello kawan-kawan ..? semua sihat tak ? hurm .. ikutkan da berapa hari yea lilo tak update blog ? lilo pun da lupa , tapi agak lama laa kan ? bukan apa , kepala berserabut tak tahu nak buat apa .. minggu ni sangat bosan . minggu ni lilo asyikmasak aje .. ayam masak lemak cili api , sambal bilis petai , ikan kicap pedas , ayam serai , ayam masak merah , udang masam manis .. and macam-macam lagi laa .. haha .. minggu ni keje memboncitkan perut aje .. tak ada aktivi pun .. kalau tak kan ..? selalu keluar jalan sana sini .. hari lilo rasa rajinnak update blog sebab tadi lilo ada draw doodle .. kamu semua nak tengok ? ah ! tak boleh ... ! wekk ! haha .. gurau jela .. meyh tengok ..

comel tak ? huhu .. lucu kankan ? lilo memang tak pandai lukis-lukis ni .. tapi sebab bosan jadi laa minah ni haa , lilo namakan dia Cinta . lilo lukis ni pakai paint jea .. serius ! sebab tak tahu nak lukis pakai ape .. tapi Cinta ni manis sebab berbaju kurung .. warna pink lagi tau ... jangan marah nyah .. meriah gitu ! ecehh !


yang ni sweet couple .. sweet tak ? ni pun lilo buat tadi .. hehe ..

kenduri kahwin di kupang kedah

assalamualaikum .. dan selamat pagi .. sekarang dah pukul 4 pagi dan lilo masih belum tidur . rindu kat blog nihh ! dan rindu kat you all .. aww .. nih lilo mau cerita pasal kenduri kahwin kat kedah .. lilo balik 3 hari kott ? yea kea 3 ? hmm , dala tak ingat .. sebenarnya da lama da .. nak update tp malas sgt uhh .. sebab penat duk dalam bas tuhh ta abes lagi . 

sekarang mohh layan gambar-gambar sewaktu lilo kat kedah .

kenduri kahwin no. 1

 mak lilo dan pengantin.

 kamar pengantin.

 masa berarak pun sempat lagi nak ketawa. tapi kurang meriah sebab tak ada orang main kompang.

pengantin naik ke rumah untuk menjamu selera.. tapi kan, pengantin ni simple je.. makan di lantai.. yang suami bersila dan yang isteri bersimpuh. 
kenduri kahwin no.2

 sebelum berarak, sempat lagi bergambar.

 haa! masa ni pengantin perempuan tengah intai pengantin lelaki kat luar..
macam tak sabar jea nak bersanding kak?

pengantin berarak.. aceterai usha pengapit tu betol-betol.

lilo dan mak

 model peti surat

tu dia .. yang kat belakang tu laa rumah tok wan and atok .. boleh tahan besar laa , ni nak bagi tahu ni .. walaupun dorang duk kat ceruk sana tuhh .. dorang pun ade facebook tau ? malah mereka tidak buta IT .. rumah siap ada ASTRO lagi ...kalah rumah bapak lilo .  internet ada , siap pkai WiFi lagi . Sekarang sudah pukul 6 pagi , masa untuk tidur ..

bye-bye Kuala Lumpur

Assalamualaikum .. hi . bunyi entry macam nak tinggalkan KL ni lama jea kan ? sebenarnya tidak .. lilo nak balik kampung .. kat Kedah .. kampung mak lilo .. dah lama tak balik sana , dari umur lilo 4 tahun . wow !! 4 tahun ?? lama tu .. sekarang umur lilo dah 18 tahun, 2 bulan,10 hari .. wahh .. teperinci betol kan ? haha .. nasib baik tak letak jam, saat sume .. hmm .. tujuan lilo balik kampung ni sebab ada kenduri kawin sepupu lilo .. tu jehh .. lilo bertolak esok pagi , jadi malam ni lilo tidur rumah mak .. so tak dapat nak online lama-lama .. tak dapat nak chat dengan Noor Fatihah Syazlina lagi .. dah laa beberapa hari ni cik Fatty bz jehh .. entah kenapa tah .. dia dah tak mau kawan lilo kott .. hmm .. nanti lilo mesti rindu kat kawan baik lilo si Amin keding yang baik hati. tapela .. sedih jap .. :'( hah ! pada Cik Fatin Nabila pasal layout lilo kan .. nanti balik dari Kedah lilo buat tutorial okay ? sabar tau ? sekarang nak buat pun tak sempat .. harap awak boleh tunggu tutorial dari lilo ..  mesti lilo rindu kat blog ni .. rindu kl .. ecehh ! poyo jehh .. tapi sungguh ni .. mesti rindu ! kesian kat baby .. tinggal rumah , lilo nak bawa dia , tapi baby ni tak reti duduk diam , terkinja jea yang dia tahu .. biarlah dia kat rumah .. 4 hari jea .. tak lama mana pun kan ?? "ayat menyedapkan hati sendiri" okay laa .. lilo nak mandi . nak siap dan gerak ke rumah mak .. doakan lilo selamat pergi dan selamat pulang yea ? miss you all .. bye-bye ..