i’m not a perfect girl , my hair doesn't always stay in place and i spill things a lot i’m pretty clumsy and sometimes i have a broken heart my friends and i sometimes fight . maybe some days nothing goes right . but when i think about and take a step back , i remember how amazing life truly is and that maybe . just maybe . i like being unperfect ..

bye-bye Kuala Lumpur

Assalamualaikum .. hi . bunyi entry macam nak tinggalkan KL ni lama jea kan ? sebenarnya tidak .. lilo nak balik kampung .. kat Kedah .. kampung mak lilo .. dah lama tak balik sana , dari umur lilo 4 tahun . wow !! 4 tahun ?? lama tu .. sekarang umur lilo dah 18 tahun, 2 bulan,10 hari .. wahh .. teperinci betol kan ? haha .. nasib baik tak letak jam, saat sume .. hmm .. tujuan lilo balik kampung ni sebab ada kenduri kawin sepupu lilo .. tu jehh .. lilo bertolak esok pagi , jadi malam ni lilo tidur rumah mak .. so tak dapat nak online lama-lama .. tak dapat nak chat dengan Noor Fatihah Syazlina lagi .. dah laa beberapa hari ni cik Fatty bz jehh .. entah kenapa tah .. dia dah tak mau kawan lilo kott .. hmm .. nanti lilo mesti rindu kat kawan baik lilo si Amin keding yang baik hati. tapela .. sedih jap .. :'( hah ! pada Cik Fatin Nabila pasal layout lilo kan .. nanti balik dari Kedah lilo buat tutorial okay ? sabar tau ? sekarang nak buat pun tak sempat .. harap awak boleh tunggu tutorial dari lilo ..  mesti lilo rindu kat blog ni .. rindu kl .. ecehh ! poyo jehh .. tapi sungguh ni .. mesti rindu ! kesian kat baby .. tinggal rumah , lilo nak bawa dia , tapi baby ni tak reti duduk diam , terkinja jea yang dia tahu .. biarlah dia kat rumah .. 4 hari jea .. tak lama mana pun kan ?? "ayat menyedapkan hati sendiri" okay laa .. lilo nak mandi . nak siap dan gerak ke rumah mak .. doakan lilo selamat pergi dan selamat pulang yea ? miss you all .. bye-bye ..

0 lollipop:

Post a Comment