i’m not a perfect girl , my hair doesn't always stay in place and i spill things a lot i’m pretty clumsy and sometimes i have a broken heart my friends and i sometimes fight . maybe some days nothing goes right . but when i think about and take a step back , i remember how amazing life truly is and that maybe . just maybe . i like being unperfect ..

kenduri kahwin di kupang kedah

assalamualaikum .. dan selamat pagi .. sekarang dah pukul 4 pagi dan lilo masih belum tidur . rindu kat blog nihh ! dan rindu kat you all .. aww .. nih lilo mau cerita pasal kenduri kahwin kat kedah .. lilo balik 3 hari kott ? yea kea 3 ? hmm , dala tak ingat .. sebenarnya da lama da .. nak update tp malas sgt uhh .. sebab penat duk dalam bas tuhh ta abes lagi . 

sekarang mohh layan gambar-gambar sewaktu lilo kat kedah .

kenduri kahwin no. 1

 mak lilo dan pengantin.

 kamar pengantin.

 masa berarak pun sempat lagi nak ketawa. tapi kurang meriah sebab tak ada orang main kompang.

pengantin naik ke rumah untuk menjamu selera.. tapi kan, pengantin ni simple je.. makan di lantai.. yang suami bersila dan yang isteri bersimpuh. 
kenduri kahwin no.2

 sebelum berarak, sempat lagi bergambar.

 haa! masa ni pengantin perempuan tengah intai pengantin lelaki kat luar..
macam tak sabar jea nak bersanding kak?

pengantin berarak.. aceterai usha pengapit tu betol-betol.

lilo dan mak

 model peti surat

tu dia .. yang kat belakang tu laa rumah tok wan and atok .. boleh tahan besar laa , ni nak bagi tahu ni .. walaupun dorang duk kat ceruk sana tuhh .. dorang pun ade facebook tau ? malah mereka tidak buta IT .. rumah siap ada ASTRO lagi ...kalah rumah bapak lilo .  internet ada , siap pkai WiFi lagi . Sekarang sudah pukul 6 pagi , masa untuk tidur ..

0 lollipop:

Post a Comment