i’m not a perfect girl , my hair doesn't always stay in place and i spill things a lot i’m pretty clumsy and sometimes i have a broken heart my friends and i sometimes fight . maybe some days nothing goes right . but when i think about and take a step back , i remember how amazing life truly is and that maybe . just maybe . i like being unperfect ..

lilo draw a doodle !

Assalamualaikum .. hello kawan-kawan ..? semua sihat tak ? hurm .. ikutkan da berapa hari yea lilo tak update blog ? lilo pun da lupa , tapi agak lama laa kan ? bukan apa , kepala berserabut tak tahu nak buat apa .. minggu ni sangat bosan . minggu ni lilo asyikmasak aje .. ayam masak lemak cili api , sambal bilis petai , ikan kicap pedas , ayam serai , ayam masak merah , udang masam manis .. and macam-macam lagi laa .. haha .. minggu ni keje memboncitkan perut aje .. tak ada aktivi pun .. kalau tak kan ..? selalu keluar jalan sana sini .. hari lilo rasa rajinnak update blog sebab tadi lilo ada draw doodle .. kamu semua nak tengok ? ah ! tak boleh ... ! wekk ! haha .. gurau jela .. meyh tengok ..

comel tak ? huhu .. lucu kankan ? lilo memang tak pandai lukis-lukis ni .. tapi sebab bosan jadi laa minah ni haa , lilo namakan dia Cinta . lilo lukis ni pakai paint jea .. serius ! sebab tak tahu nak lukis pakai ape .. tapi Cinta ni manis sebab berbaju kurung .. warna pink lagi tau ... jangan marah nyah .. meriah gitu ! ecehh !


yang ni sweet couple .. sweet tak ? ni pun lilo buat tadi .. hehe ..

0 lollipop:

Post a Comment