i’m not a perfect girl , my hair doesn't always stay in place and i spill things a lot i’m pretty clumsy and sometimes i have a broken heart my friends and i sometimes fight . maybe some days nothing goes right . but when i think about and take a step back , i remember how amazing life truly is and that maybe . just maybe . i like being unperfect ..

chocolate chip cookies

korang mlm raya biasanye buat apa ? hm .. mesti bz masakmasak kat dapo kan kan ? saya pula mlm raya bertungkus lumus buat kuih raya kat uma mama angkat saya .. mmg best :) ini kali pertama saya buat kuih raya , entah tatao nape saya terasa na sgt buat .. taon lepas saya cuma tlg mama buat aje , memandangkan ta cukup tgn .. resepi chocolate chip cookies mama ni mmg ummpph ! kalah famous tutt .. hm , raya ke5 saya pergi low yat plaza jumpe kawankawan lama saya yg keje kat thunder match sdn bhd .. saya bawa cookies ni , lepas tu dorg bole ckp ''ape pasal kao bawa sikit je ?'' ewahh .. engat ako ni bwk na bg satu bnggunan tu mkn kea ?
ako borakborak ngn dorang sume , alihalih habis je cookies tu .
taon dpn dorg minta na tempah ngn ako pulak ..
sorry my friend , i bukan toke kuih oke .

anyway thanks kepada ♥ : adik mimi , abang lily , mama and udin .



S . H . A . R family :)

oke now saya na cerita pasal family saya .. mula dari nenek and aruwah atok dulu , nama aruwah atok saya Abdul Rahman tp kami sekeluarga lebih selesa memanggil aruwah atok dgn panggilan atok man . nama nenek saya pula Sharifah Hawanom .. tp saya panggil tok pah , hasil dari pernikahan nenek dan aruwah atok .. lahir lah 9 cahaya mata , abah saya anak ke berapa pun saya tatao , haha ..
now saya cerita tentang abah and mak saya .. nama abah saya Shamsir bin Abdul Rahman , mak pula Pazilah bt Saad .. hasil perkahwinan mereka , lahir lah saya Shar Amira bt Shamsir dan adik saya Shar Athira bt Shamsir ..
ouh ? mesti korang na tao why SHAR's family ..? kalo korang perasan nama kami sekeluarga mesti ada SHAR kan kan ? actually SHAR tu singkatan dari nama tok pah and aruwah atok man .. 'S' stand for Sharifah , 'H' for Hawanom , 'A' for Abdul and 'R' for Rahman ..
itu saja yg saya dapat terangkan , if na terangkan secara details ta dapat laa , cause sy barubaru ni jea dapat rapat dgn family .. :) sorry tao .



SHARA MIRA NEW BLOGSPOT

yup ! mcm yg anda lihat title diatas sana .. new blogger .. new blogspot .. yang lama suda diambil alih oleh my ex couple ,so saya terpaksa buat baru. semua laman web sosial suda di take over by MUHAMMAD SHARIFUDIN .. MYSPACE , FACEBOOK , TWITTER .. hm , nasib tak baik sume die amik . sedihsedihsedih .. :( tapi takpe , start a new life without him . its okay shara .. let he do what he want .. just ignore that haters .. huhh ! Takpe kite ada Amin sahabat sejati.